Alla inlägg den 17 september 2009

Av Ingemar Kalén - 17 september 2009 21:02

   Samverkan Gävleborg - Moderaterna, Folkpartiet, Kristdemokraterna och Sjukvårdspartiet - har för avsikt att efter valet 19:e september 2010,  tillsammans utgöra kärnan i en ny majoritetskonstellation i Landstinget Gävleborg. Partierna kommer inför valet 2010, att presentera ett gemensamt valmanifest, där man visar på den politik som man har för avsikt att genomföra.

- Partierna är överens om att sätta patienten i centrum och flytta mer makt till den enskilde länsinvånaren. Vårdvalet är ett viktigt verktyg i strävan efter mer makt till den enskilde och här kommer man därför under mandatperioden att fortsätta utveckla det valfrihetssystem som införs under 2010.

Landstinget Gävleborg behöver en tydlig och handlingskraftig politisk ledning. Sjukvården i Landstinget Gävleborg har under flera årtionden avvecklats istället för att utvecklats. Det här har lett till en förödande personalflykt. Vi vill vända utvecklingen och göra Landstinget Gävleborg till landets mest attraktiva arbetsgivare inom sjukvården, säger de fyra oppositionsråden för Samverkan Gävleborg - Patrik, Carina, Ingemar och Stig.


I stället för långa väntetider till behandlingar och operationer är visionen ett köfritt landsting - Ett friskare och bättre Gävleborg!

InK



Ovido - Quiz & Flashcards